Jeezuz

Ja ibland är man ju inte så jävla smart. Vid middan påpeka pappa att Hasse skulle ha blivit kammad och ja då gjorde jag de efter middan. När ja va klar så "drog jag av kammen" från hår och sen så skulle ja göra de me en grej ja fick av Mia (ahlqvistarns.blogg.se. Tack så mycke för den föresten, den har jag haft till mycke nytta!). De är som en kam men med lite rakbladaktiga grunkor istället för.. Ja ni vet! Å iallafall så tänkte ja inte så långt när ja skull dra av den kammen så ja drog av den med den vassa sidan mot mitt finger.. Aj..

Och då kom ja och tänka på ikväll att fan va kroppen suger ihop köttet. För ja blödde en stund och de börja ta ihop sig lite, sen kunde ja sitta och peta på de så att de blev lite öppet.. Men nu är de helt ihop. Är inte de fantastiskt?

Sen har ja ju suttit och sett My Name Is Earl season 1.. Och ja vet inte hur ja ska förklara det här..
Jag vill så gärna till USA men..
- Jag vill så gärna sitta hemma och dricka öl MEN jag vill inte sitta hemma jämt och dricka öl
- Jag vill leva i den kulturen MEN jag vill ändå inte det
- Jag vill bo som i en trailer MEN jag vill bo i mitt fina hus med mina fina inredning
- Jag vill köra en El Camino MEN jag vill ha en 57as Bel Air
- Jag vill vara som i den livsstilen MEN ändå inte
- Jag vill också va ihop me en karl som bär flanellskjortor och jeans MEN inte som är arbetslös och dricker öl hela tiden...

De är som att jag känner igen mig.. Typ som att jag vill bo i ett stort hus på landet, med min amerika veranda och ha gården full av bilar, men inte så "fult" full av bilar.. De är så skumt.. Sen har jag hitta massa ny bra country musik ikväll också :) Nä vi får väl se hur livet blir men en amerika veranda ska jag fan ha mig!
Sen så vet jag ju också att livet blir inte som en tv serie men de är lite svårt att förklara.. Jag vill leva som dom men ändå inte :P





Burt ♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Reynolds är fan min!!! :)

2010-12-27 @ 23:55:40
URL: http://poorlittlefool.blogg.se/
Postat av: mia

va bra att kammen kom till nytta :D!

2010-12-28 @ 08:15:48
URL: http://ahlqvistarns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0