Mys

Bella hämta mig igår så for vi till henne och käkade sen ner på stan. Hittade en julklapp iallafall, de går framåt. Vi gick på Make Up Store kvällen med Tessan och träffade Barro :) Bella shoppade loss, ja stog mest och flänna över att de va varmt.

Vi hade ju tänkt käka Ben & Jerrys och se Desperata men de blev maräng sviss (ja de är felstavat) istället :) Robin och Karlsson kom mitt i allt men dom fick fan sitta och va tysta haha! Och Susan??! Hon kan då inte dö iallafall.. Som sagt så bryter jag halverst ihop av säsongsavslutningarna av DH.. Nu måste ja vänta ända till våren..

Annars då? Jo ja har beslutsångest över ett jobb.. Måste samtala med pappsen när han kommer hem.. Vet verkligen inte hur jag ska göra :(

Sen hoppas ja att vi får veta väldigt snart om de blir Ckort eller inte så man kan planera lite inför framtiden.. Visst vill jag ha jobb och pengar, men samtidigt kan jag leva fattigt några månader till då jag ändå vet att jag kommer ta det körkortet nån gång i livet.. Plus att jag kommer ta studie lån så jag får ut en slant mer i månaden. Jag känner att det kommer betala igen sig fort hur som helst.

Va väl inte så sugen på att leva på knappt 2700 i månaden i några månader till, för om de blir ckort kommer de bli mer utgifter i bensinkostnad.. Men de löser sig nog :)

Ska försöka hitta nå vettigt att göra nu men de kommer nog gå dåligt. Tack och hej leverpastej!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hatar säsongsavslutningar! Våren är ju fan en evighet bort! :(

2010-12-15 @ 21:43:38
Postat av: Åsa

Man bryter fan ihop! Kommer ihåg när de sluta me att en plan krascha mitt i julfesten på gatan.. De va fan jobbigt!

2010-12-15 @ 23:01:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0