PFFFF

Idag stog ja i en buss... Fast i motorrummet :) Vi va in på Scania en sväng och där stod Lycksele dubbeldäckaren med sprucken motor :P Jobbigt när dom bytte till den motorn förra veckan hehu.

AAH alltså hotellfrukosten imorse.. Magaaad, ja åt som fan. Massa färsk frukt, yoghurt me färska bär, ostfralla.. You name it, ja åt de. Fast på själva mötet kände vi oss lite utanför. Ja vi va alltså på ett frukostmöte som företagare i stan blir inbjudna till och som vanligt så är det så att det Erling far på, det far vi också på :P

Det va två företag som berätta om varför dom blivit stora och tjänar bra me pengar. Fast de va ju vi och resten typ 40taggare i kostym. Där satt vi, en sov, folk hade mjukiskläder och såg allmänt dum ut :)

Gillar Kochs kommentar om frukosten "Åååh åt ni den där vanilj youghurten?? Det fanns ju massa torkade grönsaker man kunde he i också!".. Haha, torkade grönsaker.. KOCH!!:)

Sen då? Jo vi gjorde sista maskinprovet och jag blir så förbannad på en del frågor.. Istället för att svaret är det mest logiska och det man tror så måste man tänka hur dom som gjorde provet tänkte... Erling håller med om det, en del frågor är rent hjärndö.

Blir nog lungt ikväll, julbord imorrn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0