Utmaning

Har fått den här utmaningen och den kan ju vara kul att genomföra. Även om jag inte kommer skriva precis ALLT, känner inte att alla behöver veta allt heller. Man ska alltså skriva dom här sakerna varje datum i December.. Fast jag har ju missat igår så jag kör 1&2 December idag :)

01 – Om mig
02 – Min första riktiga kärlek
03 – Mina familj
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 10 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag


Om mig.
Ja vad ska man säga? Åsa Marianne Larsson blev mitt namn. Marianne har jag alltid undrat hur det uttalas, tog bara 22 år innan jag fick veta hehe.. Föddes en solig dag den 7 Augusti 1988 så jag är alltså 22 år nu. Bor just nu hemma med mamma och pappa, men har hunnit med att bo i både stan och Burträsk men känner ingen press på att bo hemma just nu heller, jag trivs för tillfället.

Gick barn och fritid på gymnasiet vilket jag ångrar, skulle ha gått fordons istället.. Men men, är ju så dags att komma på det i 3:an på gymnasiet :P Har aldrig haft en MVG i hela mitt liv, men det kanske kommer nu efter den här kursen, vem vet.

Har alltid haft ett intresse för bilar, speciellt jänkare. På högstadiet gick jag igenom en period där jag "va" hiphopare, då man oftast inte vet vilken identitet man har i just den åldern, men jänkarna har jag alltid gillat och min all time favorit låt är Jerry Lee Lewis - Great Balls Of Fire. Så trots jag gillade alltså jänkare även under min hiphop period och sen har det bara blivit mer och mer. Gillar även traktorer och lastbilar, är uppvuxen bland maskiner då pappa haft eget traktoråkeri.

Mitt intresse för James Dean kom när jag va 12 år och sen dess har han varit min stora idol.
Jag älskar att umgås med mina vänner och familj, dom är helt klart bäst av alla. Sen slutar jag nog här, kan fortsätta hur länge som helst :P


Min första riktiga kärlek.
Han heter Marcus och kommer från Fällfors. Vi blev tillsammans när jag gick i 8:an, han i 7:an och vi va tillsammans ganska prick 3 år och 3 månader. Vi va även sambos i en lägenhet i stan. Anledningen till varför det tog slut va väl att jag kände att jag vuxit ifrån han. Vi har ingen kontakt idag men vi hälsar och pratar om vi ses på tex krogen.

Efter det har jag haft två till förhållanden på 2 & 1 år långa. Fick krossat hjärta av båda men sånt är livet. Har alltså vart i förhållande i 6 år av mitt 22 år unga liv.. Men idag är jag nöjd med att stå på egna ben och bara ha mig själv att bry mig om faktiskt. Jag gör vad jag vill, när jag vill, och det jag inte vill göra, ja det skiter jag i :)

Kommentarer
Postat av: Elina

Åh, Den här listan ska jag ta istället.. Cirkulerar ju såna här som fan just nu men den här hade mycket bättre frågor än den ja tagit tidigare :D

2010-12-03 @ 09:29:05
URL: http://blow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0