We go together

Ja då va ju som sagt skolan slut.. Känns skittråkigt, va ska man nu göra på månda? Eller jag har redan en sak bokad, och det är en läkarundersökning för att skicka in körkortstillstånd för CE körkort.. Kan nog säga det nu att det är kanske på g, med samma klass och samma lärare :) Men inget är helt spikat än, får förhoppningsvis veta på månda!

I fredags for vi på Allstar och käka sen blev de hem till Dennis där de faan va fest! Haha dom flesta va tokfulla, Patrik söps ner och spydde, Dennis skitpackad med en smart idé som vi skulle göra på månda, osv osv. Nä de va rent jättekul :) TACK ALLIHOP för alla minnen♥


Igår va jag bakis och satt ihop ett pepparkakshus, sånt där man köper färdigt.. Tänkte att de kunde ju inte vara så svårt, men lik förbannad lyckas jag få dörren uppochner. Bakis + pepparkakshus = dålig idé.
Jag har jättemycke julstämning idag, ska slå igång julmusik efter maten och städa upp här, sätta papper i pärmar, sortera om garderoben och sånt..

Sen verka de va kaos med flyg, brorsan ska ju ner till Halmstad idag men hans flyg va inställt och de fick han veta när han ringde taxi och fråga vars dom höll hus.. Bra bananer!

Ser att de komme upp en hyllningsgrupp på Facebook till självmordsbombaren i Sthlm.. IDIOTER!! "Taimour Abdulwahab died an heros dead in Stockholm 1981-12-12<-->2010-12-11"
Dog som en hjälte??! Han dog som idiot och som ett pinsamt försök till nått då han faktiskt genom sin idioti endast lyckades spränga sig själv, och tur va väl det iallafall! Hoppas den där gruppen försvinner FORT!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Pepparkakshuset gillas!

2010-12-12 @ 22:22:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0