365 dagar av kärlek

Ja igår kom den efterlängtade 1års dagen. Vi gjorde faktiskt igentligen ingenting men vi fick umgås utan en massa måsten och det va guld värt! Med måsten menar jag att folk vill ha hjälp, eller det ska fixas saker eller skruvas i bilar. Och självklart ska man ju hjälpa, men för en endaste dag som jag sett fram emot så behövdes inte det :) Vi bara umgicks, myste och badade badkar. Det räcker med att vi har varandra men jag har lovat mig själv att om man har pengar över så ska man göra något speciellt av den dagen. Men det kommer väl fler hoppas jag! :)


Vad har vi gjort mer i helgen?
Vi va hos Pontus i fredags och såg Paranormal Activity. Det slutade med att alla tre låg i en hög i soffan. Haha när en viss grej hände dök både jag och Jacob under filten och jag råka kvadda hans snus men han vågade inte ens gå på toa och spotta ut den :) Men det va trevlig.

Lördag så va vi på marknaden. Bara skrot överallt! Vi köpte varsitt grillspett. Senare fick jag åka stoor Toyota till Lycksele för Jacobs pappa skulle köra tillbaka en bärgare dit och vi körde hem. Han bjöd på pizza i Lycksele, mycket gott och uppskattat!

När vi kom hem så blev vi chaufför åt Jacobs, vad man nu ska säga, handledare eller chef? Äh, där han har praktik iallafall på Bil & Maskin. Vi fick köra deras privata XC90 hela kvällen! Jag va nöjd att få åka en bil med riktig värme :P Har faktiskt aldrig åkt en sån ny bil. Sen sa han "Ja om ni ska nånstans och tanken int räck så hämta bara ett kort och tanka mer" :) Så vi fick alltså köra hur mycket vi ville, vars vi ville :) Dom ville bara till Malå borg och hem, och det va det enda :)


Så det är ju kul att han lånar ut sin privata bil åt Jacob och låter han köra hur mycket han vill. Det visar nog att han litar på han och tycker om han :)


Malin skickade en Spotify invite till pappa, så nu har jag hjälp han igång med det och jag hör hur han sitter och lyssnar på dansband :) Hehe, lilla pappsen :)

Kommentarer
Postat av: Elin

haha jo, det är det förståss :) hjärnan funkar inte alltid som den ska ;D

2010-02-15 @ 15:03:30
URL: http://tjenafan.bloggplatsen.se/
Postat av: MIa

men,fan va konstigt<! :O

ja nej men de ska man igentligen inte ha, fast jag brukar he de över hela håret endå :P haha!

finns nog ingen vettig förklaring till de hela :P!

2010-02-15 @ 18:08:23
URL: http://ahlqvistarns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0