Blablublää

Så har Jacob än en gång begett sig av i sin gula springare. Det är lika jobbigt varje gång, men vi ses nog snart igen. Måste vara hemma eftersom jag måste med Hasse till vetrinären helst redan till veckan och klippa han och han kommer vara sövd. Får väl se om det finns nån tid som passar bra. Vill inte att han ska plågas av sina tovor!

Igår så spöka det i huset. Hasse va helknäpp, han gömde sig under kökssoffan hela eftermiddan och va bara allmänt konstig. Ytterdörren öppnas och stängs men är ingen där, blev likadant på nyårs och vi va ju 9 pers som hörde det. Skumt!

Blev en oplanerad road trip igår, Robin ringde och ville att vi skulle följa med ut. Sarah och Elin va också med så vi ställde av norrut med oplanerad destination men hamnade i Pite tillslut. Vi gjorde väl inget speciellt men va trevligt att umgås en stund.

Nu är frågan vad man skull ha hitta på ikväll. Det är ju trots allt lördag, men allt jul och nyårs har rubbat veckorna så känns ändå inte som det. Kanske borde gå igenom mitt klädkaos på rummet. Jag hade ju även tänkt hinna på rean nån dag men slår vad om att alla kläder jag ens tänkt på att jag vill ha är long gone. Bajs!


Baby be mine for eternity
In rain or suneshine
We will live so happily
Whatever happends
Whatever that was
We wont let a thing come between us

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0