Onsdag

Har fått lite tips om katten, tack! Just nu lutar det åt att köpa dom där lugnande pillren och att kanske Sarah och Mia kommer och vi provar raka. Det borde gå! Har ju ändå fått bort massor, men resten är svårt att göra själv. Så det löser sig nog.

Just nu ligger båda katterna i varsin ände av sängen, har lagt ett täcke i mitten så dom slipper se varandra. Är väldigt sugen på att veta vad Hasse tänker när han flyger på Kisse sådär.. Mitt från ingenstans så händer det bara. Men det löser sig väl det också.


Idag bad jag äntligen min bror att koppla in hårddisken som jag länge suktat efter. Men som jag anade så funkade den inte.. Konstigt, med tanke på att det kom rök ur den och den luktade bränt när jag försökte koppla in den första gången haha! Så all musik som va på den, och bilder är nu gone forever.. Va lite lessen över det och kopplade in broders externa.

Till min förvåning fanns en hel mapp med musik som också fanns på hårddisken som va paj! Så nu kan jag njuta av fula gamla låtar :) Lite solsken i allt mörker hähä!

Har lite ångest över hur jag ska göra med att fara till Malå. Jacobs hela lovvecka har gått åt till att skruva i sin bil, och tanken på att sitta själv massor till veckan får mig nästan att gråta.. Men vi ser väl. Nu ska jag njuta vidare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0