Alexander Nilsson

Ja ni vet den där kocken, jag ha blive lite småkär i hans flottiga svarta hår. Haha va så bra i senaste programmet som jag såg då han uttryckte sig "Det smakar röv!". Brukar aldrig höra sånt i tv :P Äe ha blive lite smått betuttad i hur ful han kan va ibland haha!

Blir en vädligt lugn fredakväll. Pappsen ska åt Norsjö imåran och kika på en bil och jag had också tänkt hinna kika på en bil med min bror i helgen menee... Aja, om nu pappa köper en bil så skull jag få köra den när jag jobbar så det spelar ju ingen roll då. Bil kommer när det kommer :)

Snubblade just in på en blogg hos en kille som är gay och visade bilder från när han va på stranden, helt naken men hade censurerat kuken och tro mig, jag har absolut inget emot folk som är gay för man gör som man vill, men fan när man då har en dotter kan man väl sluta sitta och fläka röv sådär??

Hon kommer förmodligen se dom där bilderna och troligtvis skämma ögonen ur sig. Igentligen handlar det inte om att han är gay, utan att han fläker ut sig sådär. Skulle sagt det till vem som helst som har barn. Vet inte om folk glömt att bilder osv som laddas upp på internet, dom försvinner aldrig. Går alltid gräva upp dom igen.

Aja nog om det, och ja, det är min blogg och mina åsikter och har nån nått att säga så bring it on.

Nu ska jag fortsätta se lite mer av min favorit kock :)





Broder va ute idag och lacka lite delar till caben.


Kommentarer
Postat av: Elina

Haha kniven mot strupen är ju lätt bästa programmet på tv, Jag och min karl skratttade oxå som fan åt "Det smakar ju röööuv, Det är förjäevligt" Haha :D

2010-06-04 @ 23:09:28
URL: http://blow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0