Ööh

Så va den helgen över. Den spenderades i Malå och vi har faktiskt inte gjort nått speciellt (ovanligt) och vart själv på Malånäs hela helgen nästan.

Förutom fredag natt, då vi fick besök av spöken! Det va sanslöst obehagligt och vi fick ringa Pontus, räddaren i nöden som kom körandes till Malånäs kl 4 på morgonen! Vi va på spökjakt och han sov på golvet i rummet med oss på en luftmadrass, som va utan luft när han vakna haha!

Fast vi såg inga spöken, men dom pratade. Blää.

Annars har det väl inte hänt nått fränt. Jacob ha sutte och leta bilar 24/7. Han är sugen på en nyare och det är väl inte mig emot hähä. Gammalt är kul, men nyare är också kul :) Får väl se hur många bilar han avverkar i år. Förra året blev det 5. Tror jag.. :)


1. DXJ. Som ja inte vet varsifrån han fick den då han redan hade den då vi träffades


2. Sen blev det NGD som vi hämta i Pite


3. Oldsen som vi hämta i Örebro och som finns kvar än


4. Dagen före min födelsedag hämta vi dieselmaffian i Kalix


5. Och Compakten han bytte till sig i.. December förra året?

Vet inte varför han byter så ofta, men det är väl kul eller nåt :P
Jag får alltid förfrågningar från höger och vänster om "eran bil" och "era bilar". "När sålde ni den?" osv. Ingen verkar förstå att jag inte har nått med någon bil att göra!

Jag har hört frågor till Jacob med pikar riktade mot mig och jag kan säga att jag skulle aldrig någonsin säga att han skulle köpa en bil för min skull. Han gör precis som han vill. Om han ber om min åsikt kan jag säga den, men han bestämmer själv hur han gör.

SÅ, då var det lättat från hjärtat! Nu ska jag nog stöka av min hylla och börja rita och tejpa. Ajöken

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0