Vem lämnade vem

Idag va jag på mitt möte och fick med mig en uppgift hem. Vi ska skriva ner vad vi är bra på. Och vad vi tror att andra tror att vi inte är bra på. Lätt! Jag har ingen aning!

Har inte den blekaste vad jag är bra på. Får väl ta mig en redig funderare till ikväll.

Har snöat in på Melissa Horn. Känns som att nästan alla texter passar in just nu. Skumt..
Fick ett trevligt telefonsamtal idag, lite överasskande men roligt. Av någon jag inte hört av på länge :)

Helgen bjuder på massa aktiviteter helt plötsligt, jag som trodde att jag skulle bli sittandes själv hemma men nu verkar det lösa sig på ett eller annat sätt.

Funderar på att gå ut och sätta mig i solen men vet inte om det rasat från taket på baksidan än och kände inte för att bli begravd i en hög med snö. Eller jo, ibland kanske, men inte just för stunden.

Ska jaga VUX för att få mer info om maskinförarutbildningen i Östanbäck. Iofs borde jag kunna ringa Erling. Han tog tydligen över traktoråkeriet efter pappa. Men jag vågar inte. Undra hur jag kan ha jobbat som telefonförsäljare? Pappa kanske kan ringa..

Föresten tog busschauffören för mycket betalt av mig idag. Han tog för ungdom till Byske, men skulle ju inte riktigt dit.. Men ides inte bråka över 7 kr när jag dessutom betalat med kort och han va ungefär hundra år gammal.

Ligger en svart lite myskisse i min säng. Det är trevligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0