Jag måste sluta

Ja, jag måste sluta tvätta mina kläder som jag gör. Det håller inte i längden att tvätta en tröja som man haft på sig en dag. Visserligen brukar jag inte tvätta enstaka plagg, men vafan, skärpning! Vet inte varför jag har sån tvätt mani just nu.

Klippte gräset ikväll och tog på mig arbetarbyxor och en Volvo tröja som va ren, när jag kom in ville jag bara starta en maskin även om jag bara sutte och kört runt. Skärpning!

Va i stan idag som vanligt på möte. Sen fick jag ringa försäkringskassan som alltid är sen med mina pengar men nu kommer dom på onsdag iallafall. Då ska jag shoppa en jeans kjol :) Sen ringde Poro om den där studenkörningen och då prata jag med pappa då jag kom hem så det blir nog att jag ska köra ett gäng från HR.

Enda problemet är att startmotorn är gay och den skriker och lever om, så får väl se till att få igång traktorn i tid hähä.. Men de ska nog lösa sig. 1500:- för besväret också och det är väl inte illa pinkat då jag lix inte ha så mycke att göra om dagarna! Fast kommer bli drygt att larva till och från stan men men.

Väntar på att Bella ska komma och plocka upp mig så ska vi till Drängs och.. gör nåt. Hade tänkt ta gräsklipparn dit men vet inte hur mycket sås det är i den :)


3:e gången gilt som studentekipage i sommar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0