Jag är född i en liten by

Ja eller nästan iallafall. Det känns kul att vara och göra jobb på hemmaplan, för det är något man förmodligen kommer komma ihåg resten av sitt liv. Idag har jag vart hos han som grundade Hellgrens, som senare Skellefte kommun köpte upp och det blev Skelleftebuss. Jajjamensan,  Skelleftebuss kommer från Ostvik, det trodde ni inte!

Pojken hans äger Hellgrens Bil i Skellefte. Rika folk.

Har bärt granulering som en tok idag, sen in på gården och tippa av det och brottats med buskar, flaggstångar, staket, gungor, sandlådor och gud vet vad.

Björnfittan värmde bra iallafall.

Ikväll är det Desperate Housewives premiär. Förhudligen kommer jag bli senil som vanligt och glömma bort det, så jag kanske borde ställa en påminnelse. Sen måste jag nog ut och rota i grovsoporna. Hehe.

Just ja, Lycksele i helgen va skitball! Fast dagen efter råkade jag köpa världens äckligaste juice på Konsum i Norsjö. Blä åt både juicen och Norsjö haha :P Men lördagen va iallafall jätterolig :)

Nu ska jag... Sova? Det lutar åt det hållet. Har ju ändå lärt mig att somna i datastolen så jag kan nog sova var som helst numera. Förderar soffläge så man slipper få sån nackspärr.



En fin låt med Brolle. Tänker på mitt älskade Ostvik när jag hör den, även om jag inte är född brevid en älv.. :)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh, Desperate housewives är så bra. Synd att jag inte har femman. :(

Föresten, vad tycker du om min blogg? Jag försöker få fler läsare så jag undrar om du vill göra bloglovinbyten? ;)

2010-10-05 @ 23:54:07
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0