What a day

Joda den börja skit. Körde grävare idag och skulle göra ett dike med ögonmått och få allt plant. Va så förbannad och frussen fram tills lunch, alla rutor igenimmade så jag såg ingenting. Efter lunch fick jag vet att det tydligen fanns ett till utblås i hytten, som jag aldrig sett så då blev det genast varmare.

Dagen flöt på förträffligt bra. När jag va klar med diket så fick jag beröm med tanke på hur lite jag sett från början och sen att det va plant. Så de blev ju kanon.

Satt i godan ro och lyssnade på musik och återfyllde då helt plötsligt en mupptrupp bestående av Chris och Jonas dyker upp med två skopor fulla av ännu mer sand. Jag vinkar åt dom att jag INTE vill ha det, men de va bara he sig undan för skoporna fick jag ändå :P Men sen blev det bara att släta ut, det gick bra också :)


När jag kom hem skulle jag byta till vinterdäck och det va lättare sagt än gjort. Är van att det ska gå fort och smidigt men inte med dom här däcken, blir nog enklare att byta tillbaka till våren hehe.. Men till slut satt allihopen där, men utan centrum kåpor för dom rymdes inte. Lite surt, får väl köpa andra bultar sen.

Mitt i allt fick jag ett samtal från en viss Jens Sundström "Herr Jenka" ända från Barcelona i Spanien :) Det va väldans trevligt att pratas vid en stund :)


Resten av kvällen har jag bara frusse. Och förmodligen hittat den snyggaste halloween outfiten :)
Föresten så sitter jag och lyssnar på julmusik IGEN. Shame on me, men det är lite av tradition när första snön faller :) Lär väl vara spyless till jul :P


Mitt dike :)


Takstolarna jag och Robin lyfte upp igår :)


Bök och stök!


Men tillslut så :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0