Stress stress

Borde verkligen lägga mig ungefär NU. Är dö trött om mårnarna, men å andra sidan går jag bara till ungefär 12 imorrn så det blir bra bananer.

Grävde av en vattenledning idag. Yihoo.. Men inte ens gubben som äger stugan visste att den gick där så det var inte mitt fel, va bara otur att jag just bytt av Jonas som också vart där och grävt just innan mig då :P Men men, det kunde lagas och imorrn blir det bara fylla igen.

Ikväll har jag vart på kalas hos världens bästa Sarah som fyller 20 idag, grattis!
Har även slagit in dop presenter till på lördag och fixat ett dop kort. Duschade och var klädd och färdigsminkad på 12 min idag, de va fan rekord!

Imorrn har jag tänkt trotsa och vara hemma och städa och tvätta och se program som jag missat under veckan. Allt behövs verkligen, eller kanske inte se programmen men..

Nu ska jag lägga upp en bild på Cornelias doppresenter så jag hoppas inte Linda läser det här, men det tror jag inte :P Är iallafall världens bästa presenter, enligt mig ;)


Två bodys från No Shame :)
Det ska börjas i tid!

Sen har Hasse fångat en jävla tofsvipa eller va dom nu het. Det är ju fan stora fåglar, typ lika stora som skater. Undrar hur kattrackaren lyckades släpa hem den. Han slaktade den under bron så nu ligger det massa äckliga delar kvar.

Det borde vara mitt ansvar att ta bort dom men när man har fågelfobi till tusen borde man faktiskt få slippa :P Kan gärna ta bort råttor, men inte fåglar. Och när jag skaffade han så va det ju tänkt att han skulle vara innekatt men när vi flytta hem så fick han såklart vara ute.


Här ligger han i soffan och jäser som vanligt


Nya fäglar och vinterdäck :)

Äe snart blir det sängen. Natti!

Kommentarer
Postat av: Elina

Haha ja dom skulle väl få sig en funderare och ett gott skratt ;)

2010-09-10 @ 08:50:13
URL: http://blow.blogg.se/
Postat av: sarah

sötnos <3

2010-09-15 @ 21:21:48
URL: http://rumblerambleandroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0