Fläng fläng

Spontan for till stan, till Robin och Bella bu som skruvade Audi (fyra nollor på grillen och en bakom ratten hähähä ;) Sen skulle grapparna iväg till Drängs och köra cross och ja vet inte riktigt varför de blev så men ja körde Robins 940. Spännande att köra nått som int varvar ihjäl sig vid 100km/h :D

Men de tog ungefär hundra år för ja å Bella att ta sig ut från stan. Gick dåligt men tillslut så.. Såg cross en stund sen for vi till Bellas parenter och snodde glass och ölkorv. Fast glassen hade kaffesmak =( Bella fick trycka min del också. Tillbaka mot stan, fick jävlar rejsa för grapparna skulle ha chips och de va väl 20 min kvar innan affärn stängde då vi lämna dom för att dom int hunne lasta klart crossarna.

Så ja körde rent i... 140!! Skitball, har ju int gjort de på ett tag nu! Upp till Robin, se på när han la gelé hallon och sprit i muffinsformar, ska ätas imorrn. Ner till Bella, börja se film men alla gav upp och for hem. Kom på när ja va hemma att ja måste tvätta.. Men förhoppningsvis så torkar väl skiten imorrn och annars har ja en hårtork någerst..

Linda kommer ner från Lule, de känns riktigt skoj, kommer nog bli en skitbra dag imorrn! Vi satsar på karatefylla. Nu ska ja slänga mig i säng och sova en stund. Måste städa ur våfflan imåran då vi ska ta den till Fäll.. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0