Jävla dag

När ja såg snön imorse så tänkte jag helt seriöst: "Nej nu tar ja bilen, åker på bolaget, köper en sjua sprit, super mig full och sover resten av dagen!". Men ja har inte tagit mig så långt än men som sagt tanken har slagit mig.

På tal om ingenting så har ja fundera på saker som ja aldrig förstår mig på.

1. Vädret. Vafan kan de int bara komma 30 cm snö på en gång och sen är de slut! Så jävla enerverande me go vädre ena dan, snö och slask den andra.. FRÄS!

2. Karlar. Jävla påfund de där, dom beter sig precis som tjejer. Dom tycker vi är komplicerade å va faan är int dom då? Igår fick ja ett sms av en karl som va skitgnällig för att han int fått nått på ett tag.. JAHA å va fan ska ja göra åt de? Du bor i Sundsvall jävla nöt. Sen ber han mig skicka en bild, men ja orkar inte, då blir han sur, precis som en jävla brud. Jävla ärthjärnor.

3. Nagellack. Varenda gång man ska måla naglarna så blir man automatiskt pissnödig eller så är de nå annat som man måst göra så man kladda ut hela skiten. Spelar ingen roll om man är nypissad, så fort en handen är klar, självklart den som man torkar sig me också, ja då måst man på tjotta.

4. Facebook spel. Ja jag spelar spel på fejsbook, ungefär 1½ numera. Ja de är kul, men sen när man har tagit bort vissa spel och folk fortsätter skicka förfrågningar att man ska skicka dom grejer. LÄGG NER, ja har int besvarat en enda grej från de spelet på säkert över 1 år! Märker aldrig människan de??!


Som ni kanske märker har ja en dålig dag. Kommer nog fara till Kåge, köpa en fet godis påse och bädda ner mig i sängen med filmer. Kanske borde kolla klipp på Big Brother, de brukar få mig att skratta. Eller slå igång "I en annan del av Köping", de brukar också få mig på bättre humör. Eller mysa med gammkisse, men han brukar nysa mig i ansiktet.. Men de är väl smällar man får ta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0