No one else could treat me baby the way you do

Igår fick ja ett sug av att se skräckfilm. De är nånting som ja aldrig brukar se och speciellt inte själv. Efter några förfrågningar så fick The haunting in Conneticut två röster oberoende av varandra haha, och den räckte. Satt och höll hårt gotte skålen och flög högt några gånger.

Efter den såg vi Jackass 3D, tur de för annars hade ja aldrig våga fara hem hahahahaa. Vilken mes ja blive på senaste. Lämnade Bellsan sovande på soffan :P

Ikväll ska ja kanske larva John Deeren till Lindgrens Lantbruksmaskiner i Skråmträsk för de ska bytas slangar å nå packningar. Va väl igentligen int sådär jättesugen men då får vi igen den innan helgen om de skulle bli så.. Bara ja hinner hem till Desperate! Sen blir de sova säng, arbetsintervju kl 9 åt måran.


Kom på två roliga projekt igår. Nummer ett måste ja nog forska lite mer i, för ja vet inte hur ja ska gå tillväga.. Men nummer två är att till vintern skotta upp en bana på lägdan och rejsa nå skrotbilar :) Fast å andra sidan hoppas ja väl på att ja inte bor hemma åt vintern men vet inte hur ja ska lösa de just nu heller :P

Men ja ser mig inte som 22 och bo hemma. På nått sätt så känns de som att ja är 18 ändå och de är väl rätt bra så man slipp få lite panik.. Fast å andra sidan så är de no bra att ja är här ändå och kan hjälpa till. Är ju en hel del som ska göras när vi har så pass stor gård.

SKITSAMMA nu ska ja fan stöka undan och tvätta hundra maskiner. Adjö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0