Trötter

Ja har släktforskat idag framför datorn från ungefär 13 till 18:00. Ja kom in på en sida på nätet där de stod huuuur mycke som helst om min morfars släkte. Och om vi säger så här:

Jag fanns med på den sidan, och de fanns info om alla på morfars sida bak till min morfars morfars far.. Så ni kan ju tänka er hur mycke info de fanns, om syskon och deras barn och barnbarn å hela fadderullan. Riktigt kul att läsa. En bror åt min morfars far åkte till Kanada och starta upp ett lyckat företag så ja har släkt där.

Ids int dra nå mer för ni lär ju aldrig fatta men de va riktigt kul att läsa. De va bilder å dödsannonser och massa grejor samlat på en enda pdf fil, ungefär 18 sidor långt. Skitball :)


Sen for ja till stan och såg BB me Bella och Robin. Nu är ja trött men har faktiskt färg i gammögonbrynen... Sen ska ja upp och fara till Orrliden imorrn kl 9 och köra hem Deeren. Ska köra genom stan sen ska ja in på Solbacken och bolaget på vägen hem. Tur ja ha skopan me mig så ja kan lasta mycke ;) Om nu int pappa tar traktorn då...
Natti :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0