Vilken dag! Minus några grejor då

Upp tidigt och köra till stan, fara på nån slags arbetsintervju och hon grillade mig som faan. Hatar knepiga frågor som vrid och vänds på konstiga sätt.. Aja sen upp till Morö Backe och hämta upp en nyvaken Robin som va en flänngock hela dan.

Vi flängde runt på Myrorna, Jacks (där ja köpte en bok som ja skulle få ångra), luncha på Krysset, Rondellen och sen på Morö Backe igen. Min bil skulle få kallna för att vi skulle justera ventilerna men då kom vi på att vi glömt fara på AMS och lämna nå jävla papper. Hupp bara byta bil och ner igen.

Vi justerade ventilerna tre gånger så nu går Våfflan som en klocka :) Ska byta lite andra grejor och rengöra en del saker men sen blir han nog fit for fight till sommarn!

Ja kom hem efter 5 tiden nån gång. La mig i sängen och började läsa boken (okej de va en pocket om man ska hård dra de) och vips så hade ja somna. Vaknade kl 9... BALL! Hockeyn! Äh skitsamma tänkte ja, då va de int lönt att se så de blev Desperate iställe.

In till stan igen vid 11 tiden ikväll för ja, Robin och Bella skulle spela Guitar Hero men de är int lätt när tre ärthjärnor sammanstrålar för att spela GH... :) De blev lite spel sen BB och Erik och Mackan. Hemma nu och ska slafsa i mig en risifrutti sen blir de sängen. Ska nog städa här och bilen imorrn om de är bra väder.



Ikväll insåg ja att ja kört hela vintern med endast två av tre extraljus. Ja har tyckt att de lyst lite dåligt, kanske för att de i mitten är släckt och mitt vänstra pekar rakt upp i trädkronorna. Va och ruckade i de idag men de verkar va stumt sådär. Får undersöka saken imorrn. Balle! godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0