Haha så sjukt

Min dag blev INTE som ja tänkt mig igår! :P Ja hade planerat att gå en långpromenad, äta chips på kvällen och dricka cola sen sova.

Just när ja skrive förra inlägget och börja knata mot postlådan så möts ja av Bella och Mattias. "In i bilen nu!". Fast ja fick fara hem och ta på mig lite kläder och hämta telefon :P Sen bar de av mot stan och bolaget, sen efter de fick ja he på mig mitt pannband ja har på vintern och i med mp3:n.

Bytte bil sen bar de av mot gocartbanan. Ja kände igen den dåliga vägen dit så ja gissade rätt iaf :P Där blev de då som sagt gocart, så jävla kul! Jag blev 3:a iaf :) Sen på me ögonbindeln igen och då va ja helt jävla lost. Hade rent ingen aning om vars vi va på väg och de va en jävla massa kurvor och korsningar haha :P

Men nånting sa mig ändå att vi va i Sjöbotten när vi kom fram och hade rätt där också :P Där blev de kräftkalas! Snuskigt gott me västerbottensostpaj och hela köret. Spelade spel och åt gotte. Sen halv 8 bar de av mot stan, då for ja till Bella och dit kom Barro och Jessica :)

Nä fiiifan de blev en riktigt fin dag! Tänk så fina vänner man har ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0