I'm leaving on monday morning

Ja så var den helgen över. När Karina kom in i kyrkan så va ja när på att börja hulk gråta haha! Men ja klarade mig faktiskt från att fälla en tår, även om dom balanserade på gränsen till att trilla ut :P Men de va en fin vigsel och ja säger de då, Linda är fan en MILF! Hot damn! Och Karinas klänning va skiiiitfin.

Ut och ta kort sen bar de av till folkan för bröllopsmiddan. Va jättetrevligt och jättegott, körde några roliga lekar me brudparet. Sen bar de av igen och då hem till Karina, då blev de Cadillac åkning. En bil full av brudar, hon tyckte vi skulle köpa en bil och ha för endast oss, ja höll me ;)

Blev en helt okej fest, fast ja gav faktiskt upp före gammlern :O Vid 2 vek ja in årorna och dom andra höll igång till långt in på morron.

Fick vara barnvakt på morron eftersom Karinas syster hade jävlats och med sina kumpaner hade hon hett ut 48 toarullar över heeela huset + 6 kg ris i besticklådor osv :P Va lite kaos haha! Tydligen nån hämd som hon hade väntat 24 år på att få göra :P

Nä de va en riktigt fin och trevlig helg, fast incidenter på bröllopsfesten kan ja ta senare hahahaaa...!

Har vart ut och målat fönster idag. Stått i traktorskopan och balanserat, precis de man inte ska göra.. Men på landet där har vi egna regler ;)


Huset, och som sagt så va de fullt invändigt också ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0