Jägarn

Den här dagen blev inte som ja tänkt mig. For ju till Erlings verkstad imorse, hissade upp bilen och visade sig att brorsan inte riktigt förklarat vilken bildel ja skulle köpa.. Han sa stödlager så då köpte ja ett sånt, men de va gummit runt stödlagret som va paj! Men då upptäckte Robin att ett knutkors va dåligt så då for vi till stan och jaga de.

Men gummit hade ingen bildelshandlare hemma. Jävla irriterande, så de blev inget alls idag utan gummit kommer imorrn. Såg även rost i en bärande balk, inte bra, kommer nog inte gå igenom bes då. Fast ja har ju till nästa år på mig så..

Blir bara irriterad när saker och ting inte går som planerat och att de ska fixas och donas. Är drygt att be om hjälp hela tiden också, sen när man lånat lyft och hela skiten.


Fick ett mms av Mariia, visade sig att Hasse fångat en lite harpalt :'( :'( Skitkatt vafan, fåglar och råttor/möss gå väl bra men små söta harungar.. :( Den åkte iaf i soporna och Hasse gick in och slöa. Nyss va han ute i ungefär 5 minuter och kom tillbaka me en fågel. De går då ingen nöd på kattfan iaf!

Jaja vafan ska man hitta på idag då..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0