Jävla nötter

Haha ja de är ju lite smålustigt me en del grupper som startas på fejsbook. Nu senast två grupper "Uppror mot 70km/h förarna från solbacken och ner mot statoil norr" och en med samma början i namnet förutom att de handlar om Skehamns leden.

För de första, är du så jävla dum att du startar ett visst antal minuter innan jobbet på morron och tror att trafiken ska flyta på i 90 eller va fan de nu är efter Skehamnsleden, då få du ju fan skylla dig själv. Även om nu första bilen ligger i 90 och du hamnar längst bak i en karavan så går de ju förhudligen saktare för en själv! Planera lite kanske? De är en helt annan sak om man som mig kör efter E4:a till ungefär Solbacken, de tar samma tid så länge de int är nå vägarbete.

Och för de andra så hur jävla lång är sträckan Solbacken - Statoil norr?? De handlar då fan inte om många meter och en sak kan ja hålla me om, de är när folk börjar ligga i 50. Där går min gräns. Men hallå 70 i några hundra meter?! De är väl fan bara leva me de eller sluta köra bil.

Ja skiter i vafan alla andra tycker om mig som är en rätt stadig 80km/h förare på diverse vägar (80,90 och 110 vägar). Kör oftast varken mer eller mindre och kommer fortsätta me de sen kan väl alla andra äta skit.

Och va ska de hjälpa att starta en grupp emot de där...? Jävla nötter...

Kommentarer
Postat av: mia

åhh va kuul att ngn fler ska köra! :D

mjaa, jag brukar bara googla runt litegrann och kolla på lite av varje, sen har jag 3 st lchf böcker hemma som jag brukar kolla igenom ibland. men egentligen så är de enda du behöver tänka på att utesluta mjölprodukter,ris potatis och socker,Du kommer säkert bli gryymt sugen första dagarna men står du imot så är de inga problem sen :).. ännu en bra grej att tänka på att de du äter bör inte innehålla mer än 5 gram kolhydrater per 100gram.fast vore jag du så skulle jag som sagt bara lägga av med mjölet sockret och potatis tills du känner att du kommit igång, då kan man börja tänka på de övriga :)..



Jag har en skitbra bok hemma där de står PRECIS ALLT vad man får äta och "inte får" och hur mkt de innehåller osv. du får låna den av mej om du vill :)



kött tex innehåller mkt mkt sällan mer än 1-2 gram kolhydrater per 100 gram, så ät kött i sinne! ;)

typ fisk och kyckling har inga kolhydrater över huvudtaget, oxå en bra grej att veta ;)

sen en VIKTIG grej , använd ÄKTA smör eller bregott till stekning osv ist för margarin, margarin innehåller bara en massa skit!



På icaMaxi kan du även hitta Lchf bröd ifall du känner att du inte klarar dej utan de, dom är faktiskt riktigt goda att rosta :D



sen kan jag tipsa om en rätt bra Lchf blogg som jag läser dagligen. Lifezone.se

Hon har nå länkar oxå där man kan hitta massa recept osv :)

2011-08-20 @ 09:20:45
URL: http://ahlqvistarns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0