Tråkigheter

Ja de känns som att de vare mycke om de på senaste så kan väl skriva om två roliga saker.

1. Jag bytte ut mitt bakljus helt själv i måndags! Till saken hör att jag har ungefär 5 sekunder tålamod och är inte alls direkt smart när det kommer till att byta grejor. Är duktig på att starta saker men inte slutför men i måndags då jävlar, då gav jag inte upp och fixade biffen själv tills det funkade. Sen idag så bytte jag ut mina torkarblad. Nu är jag proffs på båda saker höhö!

2. På kvällen i måndags så skulle jag och Robin ut en sväng och leta lador men vi hamnade i Arjeplog haha. Vi va på väg till Norge men jag hade en tid att passa på tisdag annars hade vi nog fortsatt. Arjeplog och Arvidsjaur by night va inte så fränt. Men självklart såg vi några obligatoriska Mercor i Ajaur på morgonen. Robin hittade dessutom på ett nytt djur: uller. Blev lite tokigt när han skrek och pratade fort haha.


Idag har jag hängt med Robin, vart en sväng förbi Bella sen åt vi middag med Peji. Ikväll blir det att röja upp här lite, har som mest dumpat allt mitt på golvet. Kanske dags att packa upp kläderna från bröllopet och hitta min mobil laddare som är puts väck.

När mörkret fallit ska jag ut och tända ljus på olycksplatsen. Såg att mitt troligtvis slocknat rätt fort igår.




Robin och jag va lite offroad idag haha. Såg ännu värre ut när vi kört samma väg
tillbaka + att ja lättade ur stolen några gånger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0