Like a prayer

Utbildning 13 - 15 idag sen åt stan och note to self: ge fan i att skjuta upp julklapparna så länge. Stressat sönder nere på stan med Bella sen Solbacken. Träffade en gammal klasskompis från Byskeskolan på Gina, de va lite oväntat. Vi har nog inte setts sen gymnasiet.

Sen på Maxi träffade vi på Jocke Öström :) Åååh lill Jocke, vi har fan hängt en hel del under skolan. Saknar den spillevinken. Fick en go kram iallafall :)

Är skit trött just nu men måste vara vaken ett tag till och måla naglarna inför imorrn. Kan ju inte se ut som skräp haha. Snart en dusch och Sunes jul. Julbord imorrn sen ska jag fan inte göra ett skit. Slå in julklappar. Är faktiskt förvånad över att jag hade över såpass mycke pengar, trodde jag skulle va döfattig men icket :)

Köpte nå medel för blåsor i mun idag, dyrt som stryk fast den hade typ försvunnit när jag kom hem.. Har haft ont hela veckan för jag bitit mig i tungan sen på natten så ligger jag förmodligen och halverst gnager på det i sömn men hoppas de avtar ännu fortare nu..

Nej duschen och sängen ropar! tjarå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0