Sova säng

JA jag vet inte när jag ska sluta tjata om föret på vägen, kanske när de blivit bra! Va jävligt att få sig åt Boliden imorse också, även om jag va klok att ta en annan väg så sög den röv också. Måste fixa torkar armen, den är slapp. Nej nästa vinter kanske 855 4WD :)

Men men idag så hade vi brandkunskap med ingen annan än herr Pär Mikaelsson. Haha de enda jag tänkte på va "Pär Mikaelsson är vår kapteeen" eftersom han spelade i AIK på den tiden jag va mycke på hockey i högstadiet, då jag va riktig hockeynörd. Och han blir ju inte precis fulare med åren ;) Satt bara och dräggla. Nästan :P

Sen åt stan för att äta på Viking med Robin och Dennis. Få sig hem och sen har ja soooove. Va dötrött, är det fortfarande. Ska ut i garaget och hämta lite mer olja sen tvättsvampar för imorrn har jag fan tänkt tvätta bilen. Ger ju inte direkt mycke nu, men de kan fan inte bli mycke sämre än hur de är nu hursomhelst.

Har räknat ut att jag kanske överlever på min lilla lön jag fick ut då jag inte kommer att behöva tanka för att köra 10 mil om dagen efter 22 December till 9 Januari, då trillar ju full månadslön in den 15:e :)

Jamenjusdeja, tvättsvampar va de ju. Adjö.


Kommentarer
Postat av: Alice

sv; åh tack snälla!

2011-12-14 @ 19:01:39
URL: http://aliceavander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0