En epok går i graven

Ingen har väl missat att Foppa nu kommer lägga av me hockeyn för gott. Och de är knappast jättemånga som inte sett hans avskedstal som kom igår. En epok går nu i graven.

Tänk så många pojkar under 90 talet, och även efter de som hade han som sin idol. Även jag som spelat hockey en kort säsong. Trots att ja alltid hållt på Detroit Red Wings så håller man på sina favoritsvenskar i smyg, bla Foppa och Sudden. Ja grina en skvätt igår när ja såg talet, han är en av världens genom tiderna bästa hockeyspelare.

En del tycker att han är en fjant, och en del en hjälte. För mig en är han en hjälte som trots skador och sin ålder, alltid hållit igång och verkligen försökt men nu gick de inte.

Är lite kul att folk blir chockade ibland att ja ser hockey eller ens följer me i de, men då känner nog inte folk mig tillräckligt tror ja.... Men så kan de gå. En hyllning till Foppa vill ja då iallafall ge!

MEN ja förstår fortfarande inte varför ja inte kan "bädda in" nå filmer från Jotube och visa.. Nån som har nått enkelt svar?? Måste ju länka alltihop å de sug röv. fan!

Här har ni iallafalll...
http://www.youtube.com/watch?v=xRtrQ1YrCzw&feature=related

Kommentarer
Postat av: alice

högerklicka på videon och "copy embed html" sen klistra du in på html på blogg :) Fungera inte de?

2011-02-16 @ 08:24:36
URL: http://aliceavander.blogg.se/
Postat av: Elina

Gör som förut fast man väljer "använd gammal inbäddningskod" som finns i krysslistan just nedanför där det man ska kopiera :D

2011-02-16 @ 15:42:24
URL: http://blow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0