Funnel of love

Har fått den på hjärnan, eller ja iallafall början av låten. Störande! Fast de är ju en bra låt men ändå :P Verkar inte gå länka från jotobe, de sög ju.

Nu är de slut me teori iallafall. Nu är de slut me klassen. Är inte lessen, de kändes som att när vi hade sista kvällen tillsammans på maskinförarklassen så blev de ett fint avslut då. Några skriver teorin imorrn så ska bli spännade att få veta hur de gick :)

Själv har jag dryga veckan kvar men de känns ändå bra. Faserna går bra, och jag vet på ett ungefär va ja måste läsa på, fast man kan nog inte påstå att ja är stressad. Idag när ja kom hem har ja sove, skicka sms i sömn, äte och just nu sitter ja dessutom på boken..

Äh de löser sig på ett eller annat sätt, värsta är väl att man kuggar på provet, men va gör de. Går ju alltid göra om :)

Igår prutta ja på en potatis föresten. De va lite otippat :) Sen har ja ju faktiskt städat idag. Eller ja har kasta all smutstvätt baki dörrn så de int ligg fulla golvet :) Har börjar bli lite tvättoman igen, använder plagget en dag sen direkt i tvätten. Är varken bra för miljön eller kläderna!

Nu ska ja logga in på norrlandskontakten och se om ja hittar nån att driva me. Jag gjorde de i fredags, fast inte via den skitsidan men ändå. Han va från Lycksele och verkar inte ha alla hemma direkt haha! Adjö!


Saknar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0