Pite by night

Få se nu idag har ja fare till stan, vart på Krysset me Robin och sen for vi på körskolan och nötte faser.. Å dessa jävla parkeringsfrågor!! Ska faktiskt göra en bild i paint imorrn och visa va ja menar som är så jävla gay. En da ska ja bli president och ändra dom där jävla reglerna.. GÖH!

Sen följde ja Mia till Johanna som tatuerade sig :) Johanna är så duktig! Rent skitduktig tyck ja! Sen for ja hem och tröck i mig palt me bregott, extrasaltat såklart. Pluggade lite, såg My name is Earl, sov en stund sen vips va de natt. Robin smsade och klagade på tråkighet och ja gjorde desamma.

Han hämta mig och vi for norrut till Pite och kollade läget. Stendött förutom en bil som troligtvis va en fyllekörning som parkerat sig taskigt till i en snödriva. Vi kolla regnummer och fick namnet på den som ägde den och ringde en i stan som skulle kolla upp ett nummer men de fanns inte.. Men han måste faan ha stava snett och krokigt, hittade nummer direkt ja kom hem. Vi hade tänkt ringa och fråga vafan hennes bil gjorde där :)

Sen styrde vi ännu mer norrut, ungefär halvvägs till Lule sen for vi hem. Och nu sitter ja här. Ska slå igång lite serie och mysa ner i sängen med Kisse som värmt upp min stol när ja kom hem :) Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0