Usch

Tråkit och jobbigt. I veckan så såg ja en sak på tv och ja blev fan upprörd. Programmet hette "Kvinnor som mördar" men i programmet visar de sig att de är hennes make som skjuter killen som hon är otrogen med. Hon va nån slags elev hjälp på en skola och inledde en relation me en elev och ja påstår inte att de är okej, men för att maken skulle få sympati så försökte dom övertala åklagaren att han gjorde de för att han hade ett brustet hjärta och massa skit..

Vafan? Hur surt livet än är så mördar man fan ingen! De kom fram i slutet av programmet att maken sköt killen av en olycka, hon fick mer fängelsedagar än han eftersom att hon inte kommit till rättegången eller va fan de va.. Så han fick 90 dagar ungefär för att ha skjute en kille rakt i fejjan, hon fick 95 dagar för att inte ha dykt upp i rätten.. Verkar inte bara va i Sverige som rättsystemet är helt urkukat..

Nu ska ja ta en lång dusch och parkera mig i sängen.


Då: Hasse brukade sova i handfatate i Burträsk. Typ 2007


Nu: han sover inte där men en liten jämförelsebild på skillnaden i storlek :P

Fyfan va ja svettas, sitter fast i datastolen. Hittade billiga linnen på Maxi igår för endast 59 pesetas. Ska dit och shoppa en hel hög, mina går ju alltid sönder...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0