Äh

Känns som att de blive lite mycke prat om körkortet nu men kan väl va bra på ett sätt, att få ventilera sig lite. Men ja lipar int över de, eller de ja va mest rädd över va vad pappa skulle säga.. Men han tog de bra, och sa väl som att sköter man sig int så blir de sådär och helt rätt. Är bara skönt att han int blev tok arg, ja vet ju redan att ja gjort fel och då får ja stå mitt kast. Dock kunde pappa skämta om de redan igår så de är väl ett bra tecken, och ja kunde göra de redan strax efter ja tappat de :P Men tro inte att ja tar de me en klackspark! För de gör ja int, men varför gräva ner sig? De löser sig inom en 10års period :)

Men hur som helst så fyllde ju lillfjompan Cornelia 1 år i onsdags och de va väl den största anledning till att vi åkte upp så ja skoja med henne och sa att nu är hon skyldig mig 4000:- heheheheee ;) Tant Åsa tar igen dom när hon fått första sommarjobbet hehe ;)

Nä men skämt och sido, helt sjukt att på den dagen för ett år sen så fick ja ett mms på lillfjärten. Klart man blir extra rörd när de är den första av ens närmsta vänner som får barn. Och ännu roligare är att hon känner igen både mig och Bella och kan ty sig till oss när vi ses, men hon blir helt paralyserad av andra hon inte känner igen.. Så då måst man väl gjort nått slags avtryck iallafall :)

Och alltid lika kul att träffa på Linda och Krille, man få ju passa på då de är en bit att köra upp :P Bjuder på lite bilder från dagen :)



Cornelias partytält. Vi hade en liten egen stund där sen och tog de bara lungt :)


Morsan ;)







Skitnöjd som kladda tårta under tallriken ;)




Men de större kalaset är i helgen så de va bara jag, Bella, Mattias + Krilles mamma med familj där. Kan ju dock int fara dit så va tur att få va me på ett sätt iaf :)


Och en bild på när ja träffa skitungen för första gången förra året. Tänka se, tiden går fort :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0