Ain't that a shame

Drog till Bellsan igår kväll. Jag körde "försten dit" mot Robin men han påstår att ja fuskade och redan stod där när jag skickade mitt sms men de va inte sant. Vi hade ungefär lika långt att köra när ja skickade iväg de så ja vann hähäh!

Vi såg film och bråkade i soffan. Ja förstår de inte, Bella har en stor soffa där de ryms 4 personer att sova men vi ryms inte att sitta 3 personer i den för då bråkar vi om platserna. Gillar mina efterblivna vänner ♥

På väg hem höll ja på att krocka också. Robin låg före mig och tyckte de va lustigt att sakta ner, så då fick ja också göra de men ja tittade bort en sekund och då va ja påväg in i röven på 940n för ja har inga bra bromsar på min bil haha. Måste göra nått åt de.

Snart måst ja på Jula och köpa våtslip papper om ja ska få till min fula huv. Eller så ska den kanske blästras och mest troligt svetsa dit ett scoop.. Haha skittöntigt ja vet men ja bryr mig int om den där huven :P Idag känner ja inte för att göra nånting så de ska ja nog int göra heller.. Men imorrn ska ja ut och stapla knubb, vilket jag hatar men då har ja nå att göra iaf.


Ja minns när jag och Staffan satt i lägenheten i Burträsk en sommar, lyssnade på Ted Gärdestad LP och groggade sprit med mormorssaft. De va tider de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0