Efter regn kommer solsken

Ja har haft en helvetes natt. De va väldigt längesen ja blev så här dålig av en vanlig förkylning. Kl halv 8 imorse hade jag inte somnat än för att ja hostat som en jävla galning hela natten. Så fort ja lyft på en hand så har de bryte ut. Somnade väl vid 8, kl halv 10 ringer nån från Norsjö och undrar om ja jobbar.

Nädå inte de, så har kanske ev ett grävmaskinsjobb på g. Inget spikat, eftersom som vanligt så ska han ringa runt till några andra så man ska int hoppas för mycke.

Å andra sidan ringde nån från.. Minns int va dom hette.. Iaf så ska ja köra traktor till veckan och göra ett markarbete. Själv. Känns kul men läskigt på samma gång för att ja har aldrig jobbat själv me nått markarbete men vafan, man kan int mer än prova!

Å veckan efter de blir de ADR i Ume. En bra sak me att va på ett jobb själv är ju att man kan böka och stöka på utan att ha nån som glor och studerar allt man gör.. Men då ska de va klart på fredan också.. Hähä, ja hur detta ska gå :P Önskar man hade lite mer tro på sig själv.


Upptäckte igår att ja löser hud från tre fingrar på en hand, har ingen aning om va ja gjort. Nu borde ja lägga mig och försöka sova ett tag, hjärnan rinner ur öronen snart :)


Hola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0