Ha ha

Har just sutte och glott på bilder från fester. Haha helt galet va roligt man haft genom åren. Fick ett il och ville ladda upp jävlart varenda bild på fejjan men de dog som av. En annan dag kanske :) Älskar kort, mest på andra folk för att man själv blir butt ugly :) Eller de är lite kul de där, för om ja ser bilder på andra så är de inte ofta ja ser "fel" på dom, men ser ja på mig själv så kan ja räkna upp säkert 25 "fel". Men ja är nog inte ensam om de :P

Senil pappa glömde börsen när vi for till stan idag så va bara vända på Solbacken. Kom fram till att Coop Bygg, där ska man vara om man vill spana på karlar! Fanns både gubbar, karlar och lammkött i en lagom blandning. Sen bjöd ja frugan på midda, tacopaj hos oss. Ut och klippa alla gräsmattor me livet som insats.

Tvättade bilen sen ha ja bara tagit de piano. Peppar inför lörda :) Fått söta sms och skrattat ikväll så ja kan inte klaga. Fast riktigt tråkigt me misshandeln på Atorp som slutade med att killen dog. Och nu får Atorp ännu sämre rykte på de.. Iofs skulle ja väl aldrig vilja bo där hursomhelst men..


Imorrn måst ja städa. Ja säger jämt att ja aldrig har nå kläder men ändå är de fulla golvet just nu.
Nä nu blir de sängen strax. Ja sov riktigt gott förra natten efter att kisse drivit mig till vansinne och ja lyckades somna :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0