Madness I say

Tur att de inte gick få tag på en tatueringsmaskin i natt för då hade ja vare en fylletatuering(ar) rikare. Men de är sånt som händer :P Va ut på krogen, de SÖG! Som vanligt. Så jävla tråkigt och tusen folk överallt. Tack men nej, står över nästa gång.

Och har komme fram till att män är uppenbarligen efterblivna. Har nyss skrive me en karl på msn som skulle ha mig åt Lule. Neeeej sa jag för att ja är bakis, orkar int fara nånstans osv. Jo men han skulle ju betala bensin och sen vart de att han skulle hämta mig.

Hallå? Ja sa att ja int skulle nånstans ikväll. Då ville han cam:a? WTF vem gör så nuförtiden? Och ja orkar int då mitt hår ser ut som sju svåra år, eller hela ja ser väl ut så. Jaha då börja han predika som världens moraltant att om han vore lika bakis som ja så skulle han minsann sluta dricka.

JAMEN VA KUL FÖR DU DÅ! Ser de ut som att ja bryr mig? Ja trivs me mitt öldrickande och mina bakisdagar, varför ska ja ändra på mig? Uppenbarligen efterbliven för att han verkar ju int inse att ja int är intreserad!

Baaah man vill bara gå och bli lesbisk. Måste komma ihåg att berätta om min och Bellas livsplan som vi kom på igår.. Men inte nu, ja är för BAKIS och trött för att skriva. Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0