Sleepless in Ostvik

Men är väl kanske int så konstigt när ja sove mestadels hele dan :) Igentligen så ha ja så tråkigt att ja ville mest bara skriva att ja börja hostat som fan igen, och att de kom å ta ett tag innan ja ska sova :) Men hoppas ja är pigg nog att arbeta me traktorn imorrn :)

Tjo!


Vin hos Bella bu me fin folk :)


Johannas Amazon på balen :) Va så varmt att vi körde nästan hela kortegen me
öppna dörrar, annars hade nog jag och Robin + bal paret dött :P Trots att de va
molnigt så va de säkert 28+ Men de är de som är charmigt
me gamla bilar. Ja gillar det :) Och de är ju int varje da man får köra fin bil på
balen heller :)


Eller ja de ja gillar mest, och nu vet ja att du kom att läs de här Johanna :) De är de att dom vita däcksidorna är int helt vita. De syns att de är en fin renoverad bil, men ändå att den int står i ett garage mestadels hela året utan att den används. Så ja kan ju bara hoppas att Johanna är snäll nog att kanske ge mig den nån dag ;) Du kan få en katt eller så i utbyte ;)

No förstår ja väl på ett sätt folk som renovera bilar och låter dom stå, men samtidigt så är de ju en bil, dom ska användas. Man behöv int köra miljoner mil, men några kanske.. De är ju charmen :)

Kommentarer
Postat av: Johanna

hahah tack ;) Klart som fan bilen ska användas :)Skulle bara må dåligt om zon skulle stå i garage dag ut å dag in. :) Hmm.. jag vill nog ha lite mer än en kissemiss! ;D

2011-06-21 @ 16:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0