Baah

Vilken... onödig kväll. Släckte ner lamporna, halvsov i soffan, for till stan, ladda hem serier och film, for hem och börja tänka "Fan låste jag lägenheten??"... HATAR när de blir så, ja va ju för fan nästan hemma. Ringde Robin som fick fara dit och kolla men de tog ju ett jävla tag. Satt i bilen vid viadukten, ides int fara hem om ja lix va tvungen vända om till stan.

De va lungt som tur va, men då ja kom hem så såg ja nå fläckar på asfalten. Konstaterade att de va olja, såg ut som att de läkt på precis samma ställe som där ja körde när ja backa ut från gården. Fan fan fan, kolla oljan i bilen. Fullt på stickan..? Sen upptäckte ja att ja får nå missljud när ja gasa.. BLÖ!

Får inspektera oljan närmare imorrn, parkerade iaf på ett ställe som såg halv rent ut så ja kan se om de läkt imorrn.. Måste justera ventilerna och byta förgasare och sätta dit soppafilter.

Fan jävel nog klagat! Nu ska ja ta mig en välförtjänt lördas öl, skumma igenom va ja tog hem ikväll och sen blir de sängen. Ska upp imorrn och göra en tårta åt bror. Peace out!



Kommentarer
Postat av: Elina

Min bil läker olja varje dag men det är ju som så drygt så det ser mer ut på backen än vad det är.. Hoppas de inte är nå allvarligt för dig iaf :p... Jag ska då ta och fylla på lite idag så jag kommer ikapp för allt som runnit ut senaste månaden :)

2011-03-27 @ 11:01:58
URL: http://blow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0