Bärz

Haha ja och Bellsan hade fan fest i fredas. De va kul. Vi åt grillat till midda, de va så jäääääävla gott. Ja hade faktiskt två sovsällskap men ja skicka hem ena. Nu har vi lärt oss av de så då går vi vidare.

Igår så steg vi upp och for till Drängsmark och körde skoter. Bella lyckades slarva bort 78 miljoner tändare igår, eller iallafall två, fast ja kanske hedde bort en.. Aja iallafall så tog vi en dusch där innan vi styrde mot Fällfors. Bellas mamma matade oss med våfflor och korv.

På väg till Fällfors kom vi på att vi int hade nån present till Linda som fyller år idag så vi stal 1½ plogpinne efter vägen :P Linda blev.. glad.. :) Dom skulle käka mat på Pipens så vi for ner till huset istället och slängde ihop en tårta. Eller ja Bella slängde ihop en tårta, ja kleta bara på skiten imellan :P

Men de va riktigt trevligt, de är så kul att komma till Fällfors. Alla Karinas barn va hemma med respektive och deras barn, massa folk och man känner sig nästan som att man tillhör familjen. Om ja skulle få välja en familj att få med min nästa karl (om de nu blir nån haha) så skulle ja lätt ta en sån som Karlssons :)

Cornelia avslutade kvällen me att spy en riktig fontän spya! Har aldrig sett nån spy sådär! Är nog fortfarande lite faschinerad :P De va skönt att få komma hem och sova.

Broder väckte mig 10 idag, vi gick ut och han hjälpte mig byta huvudbromscylinder så ja hoppas inte att den där läker. Vi kom fram till att jag aldrig haft fel på bromsarna utan att de är givaren till parkeringsbromsen som legat på, dock ska man lös me en grej som sitt förbannat hårt så de får ja ta en annan dag. Nu vet ja ju va felet är iaf :)

Nu ska ja slöa och kanske städa upp efter fredan. Ligger kött och chips lite överallt :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0