Blä

Ja är skittrött och har skittråkigt. Blev ju en lite konstig "natt" igår eftersom ja vakna kl 22.. Va vaken till ungefär 07:30 på morron, sov till 10. Bra bajs :S Men då kanske de bli tidigt ikvällan iställe :) Lika bra, hela Skellefte sitter för närvarande och glor på hockey men inte ja. Mina nerver tål de inte, de blir så spännande ibland att ja tror att hjärtat ska stanna.

Fick en laserpekare av Mariia idag, hahaaa fyfaan va roligt ja har haft åt Hasse! Å han blir aldrig less. När man lägger bort den så sitter han i typ 20 minuter och letar efter pricken :P Tur han är söt. Försökte klippa loss lite tovor idag, gick väl sådär. Tur att han inte är lika hemsk som förra gången iallafall!

Mamma har fått ett blodigt öga, fattar int varför. De är skitnasty, ja vågar inte titta på hon haha :P Hoppas de då int bli värre och börja blöda ur de.

Äh ska se klart Sofias änglar, ska försöka att inte grina. Ja är faktiskt sugen på en semla, ja som hatar dom, men på en sån där utan mandelmassa.. Fast ja tyck int riktigt om brödet heller.. Men vi har då lix inga hemma så de kvittar, får väl bli lite makrill iställe :)


Kommentarer
Postat av: Elina

På Seveneleven har dem ju såna specialsemlor med nå vaniljgojs i istället för mandelmassa :D

2011-03-09 @ 13:50:47
URL: http://blow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0