Grease is the word

Hade ställt väckarn på 10 imorse men gillar ju att ligga och dra mig i typ 1½ timme hehe, men imorse trodde ja att världen rasa samman. De bullra å höll på och ja fatta noll. Trodde först de va nå JAS plan eller nått som flög över men nä de kunde de int heller vare. Va jävlar livrädd men sen när ja klev upp visade sig att de va två traktorer och en väghyvel hehe :P Fast de är ju som när snön rasa från taken, då skit man också ner sig.

Har sett Grease idag och äte Kellogs Frosties. Hur faan kunde man äta de som liten och tycka att de va gott? Tusen socker i de! Blä! Sen ha ja vare på kiosken, va tvungen dit och köpa cigg efter att ja sett filmen, ja blir så jävla sugen på att röka när ja ser filmer där dom röker mycke.

Nu börjar de ju va go väder för att sitta ute i solen, ta en cigg och läsa Bilsport Classic :) Kan nog tänka mig att de blir kanon me en kopp kaffe, synd att ja inte dricker de då. Fast inte mycke slår ju grillat, öl och cigg.. Hähä men snart är sommarn här! Om de fortsätter töa i den här farten ja då gårne fort :)

Jaha va ska man hitta på nu då!?



Kommentarer
Postat av: isabelle

Men.. Ä du kompis me hackulösa?;) hähä

2011-03-09 @ 14:55:02
Postat av: Åsa

de verka int bättre än så ;)

2011-03-09 @ 16:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0