Mr Kitteh

Misstänker att båda katterna har rykt ihop. Hasse har lite små sår men Kisse han har ett stor jävla nasty sår baki öra! Ser int alls nå trevligt ut :S Men ja ska avvakta, de där brukar ju lösa sig självt och han kan int va och slicka i det.. Va synd, de har ju gått rätt bra mellan dom ett tag. Lite gruff men men..

Har sutte och glott lite på TLC och där sänder dom ju från USA och såna här skönhetstävlingar för barn. Själv tyck ja de är helt sjukt för i en del av dom som är med så verkar de hellre va föräldrarnas önskan är barnets. Kanske nånting som föräldrarna själv ville uppleva som små men inte fick?

Iallafall så verkar de som att dom kan gå vidare till typ finaler i vissa kategorier, typ finaste klänning osv.. Och de roliga är att om deras dotter/barnbarn inte vinner i kategorin finaste klänning så säger alla föräldrar vars barn inte vann "Ja tyckte domarna tog ett helt fel beslut, min dotter hade finast"... Hm, konstigt att alla säger så :P


En till grej ja int heller förstår mig på är polygami, en man med flera fruar. Visst så länge ingen far illa av barnen eller så men vem skulle vilja dela sin karl med tre andra fruar? Tydligen finns de folk som vill, men ja kommer nog aldrig förstå mig på den kulturen. Sen sätter dom vissa käppar i hjulen för deras barn, att dom är polygamist barn kan innebära att dom inte får gå vissa utbildningar, ta vissa jobb osv. Är ju inte direkt så accepterat.. Men men, är ju deras val.

Ut och ska en cigg snart!


Kommentarer
Postat av: Alice

Jag såg skönhetsprogrammet igår! Blir nästan förskräckt...

2011-03-29 @ 18:35:17
URL: http://aliceavander.blogg.se/
Postat av: barr

Hahahahah!! :P

2011-03-30 @ 10:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0