Tankar på nattgammal is

Varför gillar man folk fastän man tyck dom är dum i huvet? Eller alltså kanske inte dum i huvet men elak då? Eller äh ja vet inte hur man ska formulera de.. Ja känner en person som ja nog skulle platsa i kategorin dum i huvet men ändå gillar jag människan. Skumt hur man är funtad!

Sen den här jävle fylle ångesten som är tusen gånger stor ibland. Även om man inte gjort nåt speciellt farligt så kan man skämmas ögonen ur sig dagen efter. Men ja har försökt sluta tänka på saker, vafan livet är för kort så är det bara. En gammal klasskompis skrev på sin fejsbook en dag:

Never regret anything because at one point it was exactly what you wanted.

Man kanske ska leva efter de för de är ju faktiskt sant. Tänk vilka tankar man kan komma på när hjärnan väl sätter igång.

Föresten så fria jag till en på fejsbook idag. Ja tyckte han va snygg så ja skicka ett mail men va nog med att förklara att ja inte va nån psykopat :) Känner inte människan, vet inte hur gammal han är eller vars han bor men man måste ju chansa ibland ;)

Haha jag och Bella skrev en lista i fredags på 50 saker vi ska göra innan vi dör och ärligt så minns ja inte att vi skrev ner hälften av dom, eller vi har komme till punkt 24 iallafall :P En del mindre charmiga haha!


Bjuder på en bild på Linda våra presenter! :)

Lite dumt att vi börja fira henne redan i fredas natt för ja fick för mig att hon fyllde år på lörda men de va tydligen sönda. Men vi va ju först iallafall :)

Kommentarer
Postat av: Elina

När får man se den listan på bloggen då ? Hehe ;D

2011-03-21 @ 12:14:31
URL: http://blow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0