Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?

Nej för de är brorsans födelsedag hurra hurra hurraaaa! Idag fyller han 26 år, han va nära på att bli ett April skämt ;) Men grattis min lilla storebror :)

Fan va tiden går fårt, nyss va vi små och han jaga mig på gården med soft air gun, vi slogs och bråka hela tiden. Ja va helt säker på att ja va adopterad för ingen kunde ju ha en sån jävla brorsa som ja hade :P Men tiden går och man blir äldre, lite synd på ett sätt för ibland är de kul å bråka :P

Nåja ida ska ja nog ut och ge Våfflan lite kärlek. Har inge bättre för mig. Tog faktiskt fram min gamla dagbok inatt, läste och skrev. Ja lovade mig själv att skriva när de blev bättre, då syftade ja säkert mellan mig och Jacob men de sket sig ju :P Men nu är de ju bra, eller har vart ett bra tag men har int orka ta tag i saken. Tror de vände rejält åt de bättre hållet när ja fick veta att ja kom in på maskinförar utb.

Är så skönt att skriva av sig ibland, om saker som man inte kan skriva här.. Sen upptäckte ja vilken jävel ja är på att skriva! När de va som värst mellan mig och Jacob, jävlar vilka texter ja ha skrive :O Fast de sa han ju faktiskt åt mig en gång kom ja ihåg, att ja va duktig på att skriva.. Men de syns aldrig här, de syns mest för mig själv när de krisar i livet..

MEN MEN nog om de, allt är ändå perfekt, eller nästintill iaf :) Imorrn blev de obligatorisk vin kväll hos Bellsan. Hade tänkt starta tidigt så att vi kanske är knall korkar vid 9 tiden och sover vid 10 :P På lörda blir de kanske film. Föresten så bajsa ja igår, de va skönt :)


Gammal bild

Tänk att min lilla storebror som nyss va 15, körde moppe, va på LAN, jagade sin syster numer bor i Boden och jobbar på Försvarsmakten som teknisk special officer.. De trodde jag när jag va 12!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0