Det bästa

Ja de absolut bästa med att jobba måsta vara att man får säga: nu är det helg! Som arbetslös har man ju alltid helg och de blir verkligen inge speciellt när helgen väl kommer. Och pengar såklart :P Men nu måst ja sätta mig och beställa ett digitalt färdskrivarkort. Fick köra stor bil idag för de va den enda me vanlig färdskrivare och de slog mig just att ja aldrig tog ut kortet ur den haha!

Får väl in imorrn och ta ut de, ska lix hämta nå grejor ja glömde, typ matlådan. Har komme på att man ska int skriva så mycke om sitt jobb, ifall nån skulle hitta bloggen men ja har ju inge negativt att säga. Nu har de bara gått en dag men de gick bra, fast nu i början är de bara jobbigt. Men de är ju för att man kan inget, vet int vars nått är, kan knappt backa mot lastkajen, känner sig ivägen och jobbig osv, men man måst ju få lära sig och börja nånstans annars blir man ju aldrig nåt.

Blev ju ivägskickad till Älvsbyn idag me nå superviktigt. Hade bara ett enda gods i bilen och annars borde man nog int skicka en sån tom bil :P Hade me mig Robin som sällskap så de va trevligt men Älvsbyn va rätt ofränt :P Fattar då int ens att dom våga skicka iväg mig men men :P



Blir att ta några bärs imorrn och fira lite men sen hålla hårt i pengarna. Har ju ingen aning om när man får lön och blir ju en del bilkörning till jobbet så måste se till att de ordnar sig.

Har iallafall en liten plan me pengarna ja får i sommar. 1: Betala bort studielånet direkt. 2: ADR intyget! Sen har ja ju en bil att betala av och lär väl komma en försäkring snart också :( Sen kanske skämma bort sig själv lite :) De är ja värd!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, de är du värkligen:)

Nästa gång ni ska göra nå i schtan hör av er så man hinner planera lite;)

2011-05-28 @ 15:14:46
URL: http://barrsos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0