Hmm

Nånting stämmer inte.. För en liten stund sen satt ja mig och skulle läsa pappers Norran och ja har läst en massa artiklar tidigare, alltså före de att ja läste Norran nu. De brukar ju int va så konstigt för att ja läser en del på nätet men den här gången så är det begravningsannonser som ja kommer ihåg..

Så nu sitter ja och försöker komma på när ja kan ha läst pappers Norran.. Men de enda som int stäm är att ja for till stan freda kväll och kom inte hem föränn vid 22 tiden igår kväll. Då har jag inget minne av att ja ens bläddrat i tidningen utan har för mig att ja gick direkt ner hit..

Ogillar bara när sånt händer eller som när man får känslan av att man upplevt saker flera gånger, deja vu eller va de nu kallas...

Nåja de va då sjukt skönt att sova inatt och känns härligt att inte vakna upp bakis. Om de ska festas så gör ja gärna bort de på en freda annars försvinner helgen så fort :P Idag måste ja rensa lite och hänga mina kläder i garderoben och tvätta. Sen försöka jaga vidare på ADR utbildningar.. Fortfarande besviken men vad göra..?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0