Hur mycke är okej?

Ja har nu ikväll för första gången på över ett år tittat på bilder som ja gömt bort på datorn. Idag är ja glad att jag aldrig raderade dom utan bara gömde dom, för vissa saker hade ja verkligen glömt. Men är de okej att lägga ut bilder på typ fejsbook från våran tid tillsammans?

Ja vill ju inte va nått galet ex som lägg ut bilder men de är ju så att vissa stunder som ja vill visa, där va de bara vi två. Typ när vi hämta Oldsen i Örebro.. Men är de ok att lägga ut en bild på den bilen tex? De är ju inte min bil men ja la också ner tid och pengar på den.. Fast nu ville ja ju mest bara visa nånting som ja gjort..

Såå.. Nån som har nån åsikt? Man behöv ju kanske int tagga personen i fråga och skriva massa grejor, men ändå, ni kanske förstå va ja mena?

Kommentarer
Postat av: Ronja

Jag tycker att man har all rätt att visa upp något man lagt ner pengar och energi på, man är ju stolt över det man åstadkommit och vill visa det. Inget konstigt eller fel med det alls. Inte heller konstigt att man vill lägga upp bilder med folk om de innebär fina minnen man vill visa :)

2011-05-10 @ 00:25:17
URL: http://rabidronja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0