Nu kanske

man har kommit tillbaka i stämning igen. I fredas blev de då lungt för min del men på lördan då va ja och flängde överallt käntes de som.

Va först på vårvisningen på Lindgrens. Pappa berätta historier om typ alla märken som fanns haha! Sen skratta ja länge åt en lillfjuttetraktor till ett jävla högt pris.

Efter de blev de stan igen och traktor ekonomi. Tog en fika på OBS sen hem och direkt vidare till Finnträsk. Sa hej till mormor och morfar samtidigt som ja fota gravstenar till folk ja nu upptäckt att ja är släkt med.

Hem, sova en lillstund och skjutsa brorsan till stan. Sen hem, sova en lillstund igen, mot stan och dricka bärz hos Bella bu. Hupp hupp sen iväg till Pite me min bil. Fattar inte att de tog så lång tid, vi skulle ju bara dit en lillsväng! Träffade iallafall Petra och Micke först, sen Isballe också :) Och Johan då, de får ja int glömma. Blev en liten pratstund men de går långt mellan gångerna vi ses :(

På väg hem till stan bröt Robin sönder mitt paraply och sen vet ja inte. Kom till stan, hade ett helt totalt ovärt samtal med en person. Förstår inte va de skulle ge eller varför vi ens hade de. Men nu vet ja hur det står till så då behöv man aldrig mer slösa energi på den människan om ja nu skulle få för mig de :)

Natten spenderades på annan ort. När ja kom till stan igen igår så blev de film och dra lite timmerstockar i soffan. Helt okej helg helt enkelt! Mycke flängade men de är kul de också :)


Idag ha ja vart ute me klipparn och samlat ihop löv och skit. Ingen ids kratta i de här huset, eller jo bara jag ibland när ja får nått ryck. Synd bara att solen är i moln nu, skulle va skönt att sitta på balkongen och få se lite färg i blekansiktet. Ikväll blir de städa och rensa lite skit på datorn. Kanske ut på Apberget och läsa lite gamla diarium. Gjorde de i fredas, haha vilket språk man använde. "Rå mobbad". Ja skäms lite :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0