Ta vara på det man har

Är lite efter men fick iaf reda på att en kompis har cancer, drygt 20 år gammal. Nu hoppas ja såklart på att allt går bra! Men man får sig en tankeställare ibland att stanna upp och njuta av de man har, de är fort gjort att de är förlorat. Tycker de är orättvist att en ung människa ska få det. Bättre att en livstidsdömd pedofil eller nått ska få de, de är iallafall min syn på de hela. Ska donera pengar till insamlingen nästa vecka.

Fast ja minns när mamma hade cancer, ja hade inte en tanke på att hon skulle dö, eller så va de kanske en känsla ja förnekade eller gömde undan.

Nånå int mycke att göra åt tyvär, bara hoppas att utgången blir bra iallafall!


Har bokat biljetter till bio på onsda :) Ska dit me båda Isabell(e)orna. Tyvär kunde int Linda följa, de va jättetråkigt men vi får väl göra nå en annan dag :) Blir att ta me sig en påse och samla upp allt dräggel så de int bli så plaskigt på golvet i salongen ;)

Man kanske skull ta å börja rensa garderoben... Hasse fick sig då en dusch idag, han kom ju hem i fredags alldeles innan ja skulle fara :) De va en bra känsla. Imorse låg de en stor dö sork på gräsmattan. Ingen aning om hur den hamna där men Hassen så lessen ut när han int fick äta den :P Nu ligg han ihopkurad i min säng :)
Aja goodbaj!




Hahahahaaa fan va pluttig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0