Baby you're a firework

Drog till stan igår, höll på att avlida av tråkhet. For till Robin, sen vidare till Sunky och sen for vi ut. Plockade upp Fuling (Ugly Boy) och hans rakter. Letade saker att spränga och tillslut hitta vi en hög me grovsopor så där vi va tattare och tog saker haha. Hade nog sett kul ut om polisen stoppat oss.

Fyra personer, hockeyutrustning, bilfjäder, en tv, dammsugare, ett sånt där plaströr som de kommer bubblor ur och man hade plastfiskar i (populärt för 8 år sen eller nåt) och raketer. Vi kom fram till att vi skulle säga att vi va reparerings muppar som försöker laga allt haha.

Vi sprängde saker iallafall, satan va raketer smäller på nära håll. Och skönt att man blivit gammal och att pappa inte bryr sig att man säger att man sprängde en tv igår haha.


Min älskade bror är hemma men det gör ont i hjärtat när han börjar prata om Afghanistan. Visserligen är det långt kvar än men satan i gatan, tiden går så fort ibland. Speciellt till saker man tycker är jobbigt. Längtar verkligen inte till anhörig möten man får gå på. Kommer garanterat att ha jobb vecka då men det måste ju gå ta ledigt för det är något jag verkligen måste gå på känner jag.

Jaja sitter och funderar på om jag ska festa ikväll eller inte. Käntes jobbigt men ändå kul.
Vi ser väl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0